Értelmes és hasznos ajándék ötlet 6-80 éves kor között, a téma iránt érdeklődő nőknek és férfiaknak a világon egyedülálló, teljesen kézi munkával és több, mint 40 éves tapasztalattal készített faragó szerszámaim és faragó készleteim.

Minden információ, és rendelés a www.faragoszerszam.info oldalon

Ajándékozzunk az alkotás élményét, mely köztudottan harmóniát, lelki békét okoz és a kreativitáson kívül még számtalan készséget, képességet fejleszt.

Ingyenesen elérhető, oktató videók állnak azok rendelkezésére, akiknek nincs lehetőségük a Székely faragó házban személyesen részt venni valamelyik tanfolyamunkon.

A videók megtekinthetőek:

Büszkén mondhatom, hogy a világon teljesen egyedien Faragó készleteim a kések mellett tartalmazzák a szükséges élező eszközöket, továbbá hársfára előrajzolt, tematikusan felépített faragó leckéket is! A leckék kifaragásához online ingyenesen elérhető oktatóvideót biztosítok.

Nem elhanyagolható a legváltozatosabb felhasználásra alkalmas faragóvésők választéka, amelyek él kiképzése, ergonómiája is teljesen egyedi kézre álló.

Minden információ, és rendelés a www.faragoszerszam.info

A szerszámokról írt elfogulatlan vélemények itt olvashatóak: http://www.faragoszerszam.info/velemenyek/

Természetesen nem csak postai kiszállításra van lehetőség. Személyesen is várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel a Székely faragóházban. Szülők, nagyszülők, ha csak pár hétre sikerül elcsábítani gyerekeinket, unokáinkat a monitorok mellől már megérte. Egy rövid prezentációban megnézhető a faragás okozta előnyös változásokat

Kiemelt célközönség: a Waldorf iskolások, akiknek dicséretes és szerencsés módon a tananyag fontos része a fafaragás. Felismerve, hogy egy jól kézre álló és borotva éles szerszámmal mekkora élvezet faragni, és ha még a fa is jól van megválasztva, a minimális érdeklődést tanúsító kezdő is szárnyakat kap. A Cserkészek akik természet járás közben szívesen faragnak használati tárgyakat. Azok az utódok, nők, férfiak, akik habár mostanáig nem próbálták a faragást, de elhunyt szeretteiknek szívesen faragnának kopjafát érzelmi és spirituális okokból.

Komoly statisztikát vezetünk és a szakmák szerinti legfertőzöttebb rétegek a következők. Torony magasan a villamos mérnökök vezetnek a dobogó legmagasabb fokán. Utánuk az egyenruhások képviseltetik magukat a legnagyobb számban. Következő csoport az informatikusok, és őket követik a nyugdíjasok. A bármilyen faiparos képzésben részt vevő diákok, és ezután a tanárok. Ami még szintén csak nálam található a nagyon nagy körültekintéssel kiválogatott faragásra előkészített, sőt esetenként előrajzolt faragható tárgyak, kopjafa alapanyagok beszerezhetősége.

Ha véletlenül semmi tapasztalatunk nincs és tanácstalanok vagyunk, hogy a számos készlet vagy szerszám közül melyiket válasszuk arra is van lehetőség, hogy AJÁNDÉKUTALVÁNYT ajándékozzunk, és a megajándékozottra bízzuk a döntést

Minden információ, és rendelés a www.faragoszerszam.info oldalon