HALAK: INTUITÍV INTELLIGENCIA
Azt is mondhatnánk, hogy a halak nem gondolkodnak, hanem éreznek. Mindent az érzések és ösztönök prizmáján keresztül tapasztalnak meg. Számukra nem létezik olyasmi, amit elméjük ne lenne képes befogadni, gyakorlatilag nem fogadják el a lehetetlent. Tartós kapcsolatban vannak az Univerzummal és a finom energiákkal – akár tudatosan, akár nem. Az bizonyos, hogy mások számára úgy tűnhet, a realitás határain túlívelő megérzéseik és válaszaik vannak mindenre. Egyszerűen érzik, hogy mit kell tenniük és milyen úton kell haladniuk.

Nagyon gazdag képzelőerejük van, memóriájuk pedig szivacsként szívja be az információkat, különösebb erőfeszítést nem követelve részükről. A halak úgy gondolják, hogy semmi sincs, amiből ne lehetne kihozni valamit. Az univerzumnak nevezett rendszer szerves részeinek érzik magukat és soha nem tudnak csakis saját céljaikra gondolni.

A halak a hitrendszerek, törvények, érzelmek, racionalitás, akarat és ambíció határain túl gondolkodnak, általában a szeretet irányítja tetteiket: az érdektől mentes szeretetből táplálkoznak egész életükön keresztül.